Vi har gjort det nemt for dig

Hos Malerfirma Bjarne Toft Hansen vil vi gerne gøre det så nemt som overhovedet muligt at arbejde sammen med os. Derfor har vi selvfølgelig også gjort vores logoer let tilgængelige, hvis du skal bruge dem i forbindelse med et samarbejde. Logoerne er i vektor, så de er nemme for dig at arbejde med – både som PDF, .AI og .PNG. Skriv, hvis du har brug for et andet format.

Det er en service, der er ment til at gøre det nemt for dig at bruge vores logo(er) – misbrug venligst ikke servicen, og kontakt os ved tvivlsspørgsmål. Brug enten kontaktformularen nederst på siden eller ring på 40 44 21 19. Når du klikker på “Download logopakke”, så vil den automatisk påbegynde download af vores logoer i én samlet .zip-fil. Den indeholder ikke virus.

Vores logoer og visuelle identitet

Malerfirma Bjarne Toft Hansen består af 4 visuelle repræsentationer: Malerfirma Bjarne Toft Hansen er den overordnede del, der samler alle 3 ben i én visuel repræsentation; Malermester Bjarne Toft Hansen, der består af vores malerafdeling; Nordfyns Farvecenter, der repræsenterer vores fysiske farvehandel i Bogense; og MestersMaling.dk, der dækker over vores webshop.

Hvis du er i tvivl, om du må bruge vores logo og til hvad, så skal du altid kontakte os først. Vores logopakke til download er en service til alle vores samarbejdspartnere, der skal bruge vores logofil(er) til et samarbejde. Det kan fx være til brug på hjemmeside eller til tryksager. Kontakt os også gerne og gør os opmærksom på, hvis og hvor du bruger vores logo. Hvis du har brug for logoerne i et andet format eller med anden grafik, så står vi også gerne til rådighed.

Fortæl os, hvad du bruger vores logo til