Malermester Bjarne Toft Hansen går forrest, både når du skal have god rådgivning i butikken, når produkterne skal være miljørigtige og når der skal uddannes malerlærlinge. Det gælder både i malerfirmaet Bjarne Toft Hansen og i sin butik Nordfyns Farvecenter, der begge giver dit hjem eller din virksomhed nyt liv.

Når man taler med Malermester Bjarne Toft Hansen, er man ikke i tvivl om, at man møder en kompetent malermester, men også en malermester med stærke værdier. Som eksempel kan nævnes lærlinge. Her har virksomheden efterhånden uddannet 25 lærlinge indenfor malerfaget. I 2022 fylder malerfirmaet Bjarne Toft Hansen 25 år, så det er rundt regnet én uddannet lærling hvert eneste år i virksomhedens levetid.

“Jeg synes at jeg har pligt til det. Det er vores fremtid, og sørger vi ikke for at uddanne de unge mennesker, så går alting i stå”
– lyder det fra malermesteren selv.

Det er ikke nødvendigt for Bjarne Toft Hansen at slå ledige pladser til det 3½-årige lærlinge forløb op – henvendelserne kommer af sig selv.

“De snakker sammen på skolerne, og så tror jeg vi har ry for, at hos os får de lov til at prøve mange forskellige ting. Det er ikke “bare” en flyttelejlighed, der skal males eller kilometervis af rækværk. Og har man viljen og lysten, så er der sådan set ingen begrænsninger på, hvad man kan få lov til. Samtidig er der som oftest altid en svend omkring dem, så de har en erfaren kollega at trække på” fortæller Bjarne Toft Hansen.

 

Hvordan det hele startede

I starten af 00’erne startede den initiativrige malermester en malerbutik op. Først i Hotelpassagen i Bogense, men sidenhen flyttede butikken under navnet Nordfyns Farvecenter til Sjællandsvej i udkanten af Bogense. Og man skal ikke være lang tid i butikken hos Bjarne Toft Hansen før mærket Jotun dukker op. Firmaet maler selv med det allergi- og miljøvenlige mærke og det er naturligvis som udgangspunkt også det mærke, som bydes til salg i butikken.


“Jotun har stort fokus på miljø og langt fra fleste produkter er svanemærket. Det er et bevidst valg. For mig er det rart at vide, at mine kunder og medarbejdere ikke render rundt med ondt i hovedet eller er bange for at få det, på grund af forkert valg af maling” 

Nordfyns Farvecenter holder åbent nogle timer om ugen eller efter aftale. Her er det malermesteren selv, der giver toprådgivning, uanset om du skal have malet garagen, boligen eller hvis du som erhvervskunde skal have hjælp til at træffe de bedste og rigtige valg.

“Jeg kan faktisk godt lide det. At hjælpe andre og dele ud af sine erfaringer er en fornøjelse”, fortæller Bjarne Toft Hansen, der fortsætter “Jeg mærker også et øget fokus på at handle lokalt. Vi har rigtig mange lokale kunder og der kommer flere til”

At få kompetent rådgivning af malermesteren selv og samtidig handle lokalt – det er vel ikke så ringe endda.

Husk, at du på MestersMaling har mulighed for at handle direkte med Malermester Bjarne Toft Hansen. Her finder du et kæmpe udvalg af maling som mester selv bruger. Du har mulighed for at få leveret direkte hjem til døren eller vælge afhentning i butikken på Sjællandsvej i Bogense.