Ét telefonnummer til det hele

Vi har længe haft et system med flere forskellige telefonnumre; bl.a. et nummer til butikken og et nummer til Bjarne. For at gøre det nemmere for både jer og os, har vi valgt at gå over til et nyt og mere simpelt system, hvor du nu kun skal ringe på ét nummer! Og det nummer er selvfølgelig det velkendte 40 44 21 19.

Det betyder dog, at Bjarne ikke længere kan modtage SMS’er på 40 44 21 19 – forklaring følger:

Det nye telefonsystem virker som et hovednummer for både Malermester Bjarne Toft Hansen, Nordfyns Farvecenter og Mesters Maling. Når du ringer op på 40 44 21 19, vil du derfor blive mødt af en velkomst, hvor du får mulighed for at taste, hvilken afdeling du gerne vil snakke med: 1 for Bjarne, 2 for butikken og 3 for webshoppen. Én af de smarte funktioner ved vores nye telefonsystem er, at du vil få meget større sandsynlighed for at komme igennem til os første gang. Systemet virker nemlig således, at hvis der er en hos os, der ikke har mulighed for at tage telefonen, så ringer den automatisk videre til den næste i malerfirmaet. Ring derfor blot til os, så ser vi frem til at snakke med dig!

Aflastning og telefontider

Som skrevet tidligere, så bliver det nye telefonsystem nemmere og bedre for dig. Nu skal du ikke længere huske forskellige numre eller være i tvivl om, hvilket du skal ringe til – det hele er samlet under ét. Men det nye system gør det også væsentlig lettere for os: Nu skal Bjarne ikke både have sit privatnummer og firmanummer under ét. Derfor kan du ikke længere sende SMS’er til 40 44 21 19. Det er kun et viderestillingnummer nu. Har du ikke mulig for at ringe, så send i stedet en mail til Bjarne@MalerBjarne.dk.

Den ene pointe er, at det selvfølgelig kommer til at virke som en aflastning af Bjarnes ellers rødglødende telefon. Den anden og vigtigste pointe er, at det bliver nemmere for os at yde den gode service, som vi går så højt op i. Der vil ikke længere være nogle forgæves opkald, og vi får mulighed for at tjekke op på, at alle opkald er blevet besvaret. Systemet er udviklet af Firmafon, og vi ser frem til at komme igang med at bruge det. Vi ringes ved!

Telefonen vil være åben alle hverdage fra kl. 06.00 til 18.00 samt lørdag fra 10.00 til 14.00.
Systemet træder i kraft fra d. 15. november 2017.