2017 går så småt på hæld, og vi kan se tilbage på et rigtig spændende år med mange nye tiltag og interessante projekter.

Først og fremmest skal der lyde en stor tak til vores mange gode og trofaste kunder samt vores dygtige samarbejdspartnere! I har i høj grad været med til at forme vores 2017 til et godt år. Tak for det!

Vi har løftet rigtig mange opgaver i år både for private og erhvervskunder. Vi har malet inde og ude. Tapetseret, spartlet og renoveret. Og hver eneste gang har vi bestræbt os på at løse opgaven på bedst mulige måde. Og I kan være helt sikre på, at vi tager vores høje kvalitet med os ind i det kommende år, hvor hele Malermester Bjarne Toft Hansen-holdet igen vil tage sig professionelt af alle projekter.

Vi har også hjulpet mange af vores kunder med hjælp til deres egne projekter. Det er især sket igennem vores farvehandel, Nordfyns Farvecenter, som vi er glade for har været så velbesøgt. Vi ser mange tilbagevendende kunder i vores butik, og det ser vi i høj grad som et udtryk for, at vi yder god vejledning til vores kvalitetsmaling, som du altid får til en god pris. Og vi håber selvfølgelig på, at vi møder endnu flere nye og tilbagevende kunder i vores butik i 2018. Vi vil i hvert fald gøre vores for at fortsætte med altid at have varm kaffe på kanden og professionel rådgivning til dine gør-det-selv-projekter.

2017 blev også året, hvor vi sprang ud i webhandel med maling. Stedet blev MestersMaling.dk, hvor vi har skabt en webshop med et stort udvalg af gode produkter til lave netpriser. En shop, som vi er stolte af, og en shop, som er en forlængelse af vores høje serviceniveau: Nu behøver du ikke længere passe dine malingsindkøb ind efter vores åbningstider, men kan i stedet shoppe hjemme fra din sofa – lige når det passer dig.

Vi har også måtte træffe nogle svære beslutninger i år: Vi har skiftet visuel identitet. Og det betyder, at vi har forberedt den ellers velkendte maler fra logoet på at gå på pension. Hele projektet med vores nye logoer og visuelle identitet kan du læse om her.

Nå ja, og så blev 2017 også året, hvor vi blev anerkendt for at løbe stærkt. Anerkendelsen kom i form af en kåring som Gazellevirksomhed.

Tusind tak for i år! Vi håber, at vi kan fortsætte de gode oplevelser i det kommende år. Vi ses!